Från och med nr 2/2004 har vi lagt ut Intranummer som är ett år och äldre som PDF-filer som du kan ladda ner.

Artiklar

Här nedan kan du hitta artiklar fram till ca 2005. Vi har delat upp artiklarna i olika ämnesområden så att du lättare kan hitta. Du får gärna kopiera och använda artiklarna i olika sammanhang bara du anger varifrån du hämtat dem.

Men kom ihåg! Om Intra ska kunna fortsätta att ge inspiration och kunskap till dig och andra behöver vi fler prenumeranter!

Tycker du INTRA är bra? PRENUMERERA! Eller värva en ny prenumerant!

Anhörig

En del av dem vi möter i press och TV har egna erfarenheter av att ha ett barn eller ett syskon med funktionshinder. Vi samlade texter och intervjuer av och med Ronny Ambjörnsson, Lina Englund, Petronella Eriksson, Viveca Lärn, Ika Nord, Sören Olsson, Gunilla Linn Persson och Staffan Söderblom.

En spännande och tänkvärd skrift som nu finns att ladda ner som PDF-fil. Här!

En stor dag!

Den 29 mars 2011 firade vi att Karl Grunewald fyllde 90! En rolig och innehållsrik vänbok med bidrag från 22 författare blev födelsedagspresenten (se nedan!). Dessutom firade vi att Intra fyller 20 år! Ett 100-tal personer, släkt gamla arbetskamrater och andra mötte upp på Glasade Gångens restaurang vid Telefonplan i Stockholm. Det blev en oförglömlig eftermiddag med många fina tal och många kära återseenden!

Här en bildkavalkad!
Site logo
© 2012 Intra Kontakta oss!